Bedrijf

img04.jpgVlug Techniek is een jong, innovatief installatiebedrijf onder leiding van Fred Vlug. Uitgegroeid tot een professioneel en ervaren installatiebedrijf dat zich wil blijven ontwikkelen om klanten meer mogelijkheden te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw, voor bedrijven en particulieren. Meedenken is onze kracht.

Vlug Techniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. U maakt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar en wij geven gericht advies.

Vlug Techniek staat garant voor een totaal oplossing op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij verzorgen o.a.:

Patchkasten, databekabeling, intercomsystemen (al dan niet met video), sterkstroominstallaties, (energiezuinige) verlichting, noodverlichting, buitenverlichting, besturingssysteem t.b.v. zonwering, aansluitingen t.b.v. diverse apparatuur, zwakstroominstallaties, kabelgootsystemen, brandmeldinstallaties en telefoon en internetaansluitingen. Ook domotica is niet meer weg te denken.

Wij bereiden de bekabeling t.b.v. alarmsystemen voor en zullen u in contact brengen met een professionele partner die de realisering van uw alarmsysteem tot stand kan brengen. 

Wie kiest voor Vlug Techniek, kiest voor een erkend en vakkundig installateur. De jarenlange ervaring van onze monteurs is hierbij onmisbaar.

Vlug Techniek B.V.
Bezoekadres: Holendrechterweg 30 B
1191 KV Ouderkerk a/d Amstel
tel: 020-4968630

Correspondentieadres:
Reijgershof 32
1191 CS Ouderkerk a/d Amstel
e-mail: info@vlugtechniek.nl